Nosaltres

Som un equip de professionals amb una llarga trajectòria en el món de la creativitat, producció audiovisual, publicitat, art i gastronomia.

El nostre equip és un equip flexible en el que incorporem col·laboradors especialitzats depenent de les necessitats de cada projecte.

Anna Juan

Producer de Room

Superviso la realització dels projectes i participo en el procés creatiu.

Coordino els diferents professionals que intervenen a cada projecte.

Sóc interiorista de professió i una apasionada del disseny i l’arquitectura.

Dan Monells

Director creatiu de Room.

Les meves especialitats son la creativitat i el disseny en totes les serves formes d’expresió tant gràfica com audiovisual.

Després de més de 20 anys d’experiència en agències de publicitat com Smäll, Slogan (Euro RSCG), Publicis Casadevall Pedreño & PRG i BlocD he decidit embarcar-me creant Room.

M’agraden els reptes, crear, inventar, compartir, investigar, jugar, experimentar…

Abi Monells

Investigadora creativa.

Gestiono xarxes socials, creo continguts i participo en el procés creatiu.

Escric, faig tota mena d’invents, poso en qüestió el disseny de qualsevol objecte, de qualsevol espai i l’ús de cada paraula. M’encanta investigar, reflexionar, fer noves aportacions i donar forma a les idees.

La meva trajectòria passa per la história de l’art, la gestió cultural, la redacció de tota mena de textos i la creativitat pura.

La meva darrera aventura ha estat a elBulliLab de elBulliFoundation, amb el Ferran Adrià, com a part de l’equip creatiu elBulliDNA.